înapoi la: Info CENTRUL CULTURAL PITESTI
Chirurgul Marin Georgescu, doctorul care operează cu mâna lui Dumnezeu/ 2 nov.

 31 octombrie – 4 noiembrie 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

 

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 31 octombrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Lectură din propriile creații cu tema „Ferestre”, în cadrul proiectului sub genericul „Suflet pe rime și nuanțe”, coordonat de poeta și artistul plastic Loreta Din, marți, 1 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
“Îmi doresc, de această dată, să deschidem împreună ferestrele sufletelor noastre către iubire, speranță și lumină, cu arta și versurile mele.  În fiecare dintre noi există o fereastră deschisă pentru marea iubire!”, spune Loreta Din.

 

Dialogul cu tema „Mâna chirurgului este prelungirea minții conectată la Dumnezeu”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe dr. Marin Georgescu, eveniment care se va desfășura miercuri, 2 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Dezbaterea cu tema „Literatura pentru copii, trecut, prezent și viitor”, în cadrul proiectului “Personalități culturale piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, având-o invitată pe scriitoarea și profesoara de limba și literatura franceză Letiția Florina Brătulescu, joi, 3 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

„Am invitat-o pe doamna Letiția Florina Brătulescu, mai cunoscută ca profesoară de franceză la Colegiul Național și fost inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în calitate de autoare de literatură pentru copii. Anterior, doamna Brătulescu a publicat cărți de specialitate (are un doctorat în literatura franceză, despre Emile Zola), dar, în ultimii ani, a scris 5 cărți de proză pentru copii. Vom prezenta cele mai recente volume de povestiri: și , dar vom vorbi și despre celelalte. Trebuie știut că dintre toate genurile literare a scrie pentru copii, pe înțelesul lor, este cel mai greu”, subliniază scriitorul Jean Dumitrașcu.

 

Recital muzical sub genericul “Mozaic Cromatic Autumnal”, susținut de Trupa “Andrei&Adrian Tase,” vineri, 4 noiembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

“Vom intepreta piese din repertoriul internațional și românesc, dar și compoziții proprii, alese special pentru recitalul nostru din luna noiembrie”, informează Andrei și Adrian Tase.

 

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X