înapoi la: Editoriale
Cincinalul lui Carlos Ghosn nu bagă în seamă România!

Cand Carlos Ghosn, PDG Renault, anunță o strategie pe cinci ani, asta echivalează cu o “Evanghelie”...Apostolii Pavel, Luca, Matei si Ioan...pălesc in fața "evengheliei după Carlos Ghosn", dacă e vorba despre industrie auto! Liderul Renault a făcut public că îsi propune o cifră de afaceri de peste 70 miliarde de euro!! Un Colos mondial!!! In acest malaxor Renault, intra si produsele fabricate la Mioveni. Sunt puși la bătaie peste 18 miliarde de euro pentru investiții în cercetare și dezvoltare!


Mă exprim atent, când vorbesc de Dacia, care nu mai înseamna ceea ce cred, eronat, multi dintre români, respectiv o marca româneasca...Dacia este o marca Renault, al carei istoric este legat de Mioveni, România. Atat! În România, guvernații de azi, reprezentați de politicieni…nu dau semn că ar pricepe ce înseamnă Renault, respectiv, ce înseamnă fabricația de autoturisme de către Renault la Mioveni, în România. Țări ca Brazilia, India, Iran și nu în ultimul rând Rusia, vor beneficia de noi investiții Renault! La AVTOVAZ, rușii vor avea de lucru în Togliatti, prin investiții noi și prin mărirea planului de fabricație de autoturisme (Acolo se fabrică Dacii, sub numele de Renault!!)! Asta anunță Carlos Ghosn!!


La Mioveni sunt practic stopate investițiile. Investitorul francez a solicitat în repetate rânduri sprijin cu infrastructură prin construcția auostrăzii Pitești –Sibiu. Guvernul nu pricepe! Nu pricepe nici că liberalizarea importului de rable nu numai că poluează România și o transformă în groapa de “fier vechi pe patru roți” a Europei, dar, în plus, contribuie la scăderea vânzărilor de autoturisme noi pe piața internă…

Ce conteză! Voturi să iasă!...Carlos Ghosn știe toate astea…Și eu unul am emoții, pentru că România nu figurează în planul cincinal Renault pe lista de investiții!
Nicolae Badiu,



Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X