înapoi la: Despre
Despre

Aici găsiți editoriale-opinii, reportaje, fotografii, presă scrisă de calitate, independentă, făcută din inimă fierbinte dar cu minte rece!

Foarte puțină sau deloc politică!

Aici găsiți emisiuni TV într-un format de nișă! Abordări aproape exclusiviste din domeniile: cultural, artistic, sportiv, învățământ, economic, industrial, social, umanism…cu invitați de calibru- valori reale- puțini dar buni, foarte buni! Români și nu numai!

Brand ul TV LA VAMA VREMII aparține în exclusivitate realizatorului TV Nicolae Badiu. Emisiunea este difuzată săptămanal pe postul de televiziune MUSCEL TV prin satelit și pe rețeaua de cablu AKTA. Emisiunile TV “La vama vremii” sunt preluate și prin MUSCEL Radio, pe frecvența 94,1 FM

Totul este realizat voluntar în folosul celor care merită! Dacă ați accesat acest site înseamnă că meritați!

Domeniul AUTO reprezintă o preocupare aparte. Genul de jurnalism auto ARGES MOTORS este unic prin originalitate! Un loc separat este acordat industriei DACIA-RENAULT, care are central de greutate în Argeș!

In curând veti avea bucuria sa puteți reviziona reportaje de arhivă din ALPHA MOTOR!

începând din decembrie 2020 puteți răsfoi în format pdf revista ARGEȘ MOTORS:  ISSN 2734-7893, ISS 2734-7893, cu precizarea că toate drepturile pentru texte și fotografii sunt rezervate și orice preluare fără acceptul editorului constituie infracțiune și se pedepsește conform legii!

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X