înapoi la: Info CENTRUL CULTURAL STEFANESTI
La Centrul Cultural Ștefănești sunt copii buni, frumoși, talentați și deștepți!
La Centrul Cultural Ștefănești sunt copii buni, frumoși, talentați și deștepți! Suntem ca o familie mare, gălăgioasă și unită. De fiecare dată când elevii nostri au rezultate extraordinare, ne bucurăm și ne mândrim cu ei! 
Domnul Primar al orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, susține și sprijină întru totul toate activitățile Centrului Cultural Ștefănești, dar și performanța, premiind pe cele două fete minunate: Anastasia Olteanu și Andreea Protopopescu de la Cursul de Istorie și Mitologie Greacă, pentru rezultatele obținute anul trecut la Olimpiada Națională de Limba Neogreacă de la Galați, într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, exact ca într-o familie!
De asemenea, fetele noastre s-au întors și anul acesta de la Olimpiada Națională de  Limba Neogreacă din Constanța cu mențiune și un premiu special, rezultate excepționale ce ne fac să avem și mai multă responsabilitate in desfășurarea activităților noastre!
Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X