înapoi la: Info CENTRUL CULTURAL PITESTI
Regizorul Bogdan Mureșanu, nominalizat la Oscar, vine la <Vama Vremii>!

Centrul Cultural Pitești organizează, în zilele de 29 și 30 aprilie 2024, evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

 

 

Prelegerea cu tema “De la Munchen 1938 la Minsk 2014. Capitularea puterilor occidentale în fața hegemoniei germane, respectiv ruse”,    susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc luni, 29 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

 

Noul proiect cultural-educativ sub genericul „Civilizația umană și fenomenul religios”, susținut de prof. univ. dr. Ilie Popa, președintele Fundației Culturale „Memoria”, Filiala Argeș, proiect care va demara luni, 29 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

“Noua serie de conferințe urmărește să prezinte pe scurt evoluția civilizațiilor umane de-a lungul istoriei în raport cu interconexiunile dintre acestea și fenomenul religios, cu accent pe credințele monoteiste”, spune Ilie Popa.

 

 

Spectacolul de pricesne și muzică religioasă “Sub crucea Ta”, susținut de Ilinca Din și Paula Hriscu, luni, 29 aprilie, de la ora 19.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești. Vor mai concerta Corala Arhiepiscopiei Argeșului și a Muscelului și Corul Bisericii Domnești “Sfântul Gheorghe”. Evenimentul, dedicat sărbătorilor pascale, este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.

 

 

Prelegerea cu tema „Mintea de regizor, un labirint de creație cosmică”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de scriitorul și publicistul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe regizorul Bogdan Mureșanu, eveniment care va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

„Regizorul Bogdan Mureșanu, nominalizat la Oscar, vine la ! Vă invit să-l cunoașteți!”, spune Nicolae Badiu.

 

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X