înapoi la: Info CENTRUL CULTURAL STEFANESTI
Ziua Orașului Ștefănești
Primăria Orașului Ștefănești împreună cu Cosiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural au plăcerea de a vă invita la „Ziua Orașului Ștefănești”, Ediția 2023, eveniment care se va desfășura în data de 5 august 2023, începând cu ora 15.00, în Zona Blocuri – Parcare Bloc 20. Pregătim pentru dumneavoastră o nouă ediție presărată cu momente deosebite și multe surprize.
????În cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Orașului Ștefănești”, vor fi premiați elevii, tinerii, sportivii merituoși din orașul nostru, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și oficialități.
✅️Nu vor lipsi spectacolul de artificii, tombolă cu premii, terase în aer liber și parc de distracții pentru copii.
➡️ „Ziua Orașului Ștefănești” se va desfășura după următorul program:
– ora 15.00 – program muzical oferit de copiii talentați din Orașul Ștefănești;
– ora 16.00 – festivitatea de premiere a elevilor, tinerilor și sportivilor merituoși din orașul nostru, a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie și a oficialităților;
– ora 17.00 – recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați: Maria Dragomiroiu, Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Alin Oprea (Talisman), Minodora, Violeta Constantin, Ilie Măndoiu, Mariana Stan, Julia Jianu de la trupa Sexy, Monica de la trupa „Angels”(prezentator și artist).
????Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.
Vă așteptăm cu drag!

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X