înapoi la: Info CENTRUL CULTURAL STEFANESTI
"Ziua Orașului Ștefănești"
Cu ocazia evenimentului prilejuit de "Ziua Orașului Ștefănești", la aniversarea a 571 de ani de la prima atestare documentară a localității, la Ștefănești a fost joc și voie bună.
Acest eveniment a debutat cu un moment special dedicat unui număr de 17 familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
✅️Primăria Orașului Ștefănești a rămas consecventă și ideii de recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute de elevii și tinerii din orașul Ștefănești, prin premierea acestora în această zi de sărbătoare.
Pe parcursul evenimentului, comunitatea s-a bucurat de momente deosebite și o serie de surprize ca: tombolă cu premii, terase în aer liber, parc de distracții pentru copii, dar și un program muzical oferit de copiii talentați din Orașul Ștefănești și recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați ca: Ilie Măndoiu, Mariana Stan, Violeta Constantin, Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Maria Dragomiroiu, Julia, Alin Oprea(Talisman), Minodora, Monica de la trupa „Angels".
????Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.
Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X